top of page

Tribe After Event

Tribe on dear colleague!

Als je een waardevol lid van je team verliest – dan kan je dat maar respecteren en … vieren. Ja, vieren! Want na heel wat ancienniteit verdienen oud werknemers wel een stevige : MERCI.

Ook als bij ons een een collega het schip verlaat, dan vier je de successen en overstijg je de positiviteit. Met de nodige practicals ben je zeker dat eventuele fustraties gelucht en opgevolgd worden en heb je een stevige learning voor de toekomst.

Niet alleen wordt aan iedereen de kans geboden voor een persoonlijk afscheidswoord voorzien de nodige souvenirs en tools voor de volgende reis worden netjes ingepakt! Het team zelf bedankte hun collega met een echte Tribe experience. Horsebackriding, bijlwerpen, een summerspot lunch om herinneringen op te halen, het kan allemaal! Een dankbaar event dat je als ‘employer’ hoger in de ranking schiet en de gevierde maar al te graag met zijn netwerk deelt! En zo leg je de fundamenten voor een blijvend partnership en is de cirkel van ‘employee experience’ ook rond. Vibe on baby!

cover.jpg

Onze Tribe'off cases

Ontdek de andere aspecten van de employee experience!

HAYS Alumni Event

Haystig je weer te zien!
Het HAYS Recruitment Alumni program is misschien wel een van de sterkste netwerken ooit. Vanuit de aard van het bedrijf is netwerken voor Hays natuurlijk cruciaal. Uit een ijzersterke connectie vanuit het lokaal management met de collega’s die HAYS verlieten voor een nieuwe uitdaging werd een vervolg gebreid. Een jaarlijks samenkomen, met steeds een kick-ass thema, dito catering en DJ, een leuke activatie en een leuke mix van nieuwe en oude collega’s.
Het succes? Dat wordt bepaald door de hoge aanwezigheidsgraad van het management en de shares op korte termijn, het sluiten van nieuwe deals op lange termijn. Camaraderie avant la lettre!

bottom of page