top of page

Vind! - groeidag

Samen trots groeien!

Vinden en groeien. De mantra bij Vind!, want mensen staan écht voorop. Ook daarom is het de CEO zelf die deze dag initieert en organiseert. Ieder jaar in September staat het met een groot uitroepteken in de agenda’s. Een teambuilding waar ieder aspect kan aangevinkt worden. Een sportief spel, een technische challenge, ont-moeten en ge-nieten. Dat ook de partners hier bij betrokken worden onderstreept helemaal de trots en inclusiviteit van het bedrijf. Met leuke souvenirs, een aftermovie en foto’s die heel het jaar door gedeeld worden, een topdag voor de Vind’ers die helemaal aansluit bij het verhaal. Trots gevonden!

cover.jpg

Onze Tribe'ment cases

Ontdek de andere aspecten van de employee experience!

Quick - event & visie

Jouw Quick, jouw event!

Met als doel alle collega’s te informeren maar vooral ook te vieren is het Quick event er steeds eentje om naar uit te kijken. Tijdens deze middag wordt op een krokante manier het traject en de strategie toegelicht door de directie. Belangrijk want alle medewerkers en filiaalhouders komen hiervoor samen. Natuurlijk ook de uitgelezen kans om wat mensen te vieren op een persoonlijke en feestelijke manier. Met een knallend diner en feest in een thema die steeds gesmaakt wordt als afsluiter de beste deal! A happy deal!

BD - teambuilding & strategy

Ook het BD event is er eentje voor in de boeken én albums. Met als belangrijkste doel het binden van mensen is dit écht een voorbeeld van boeien en binden! Een gezellige dag met teambuilding en strategie brengt alle lagen van het bedrijf samen en op dezelfde lijn. Geen teambuilding is te gek, big fun, big play! De geheimen? Exclusieve locatie, unieke awards en branding, en megacoole souvenirs. Ook na het event is het nagenieten van de bruisende power die van de foto’s spat.

bottom of page