top of page

Eurofins

Value your growth!

Eurofins beheert laboratoria die test- en ondersteunende diensten levert aan de farmaceutische, voedsel-, milieu-, landbouw- en consumentenproductenindustrie. Een bedrijf met veel groeipotentieel dus, want ja een carrière bij Eurofins kan hard gaan! Om hun mensen te begeleiden in hun traject werkten we samen een groeitraject en trainingspad. Een visueel stappenplan om je loopbaan en ontwikkeling de juiste richting te geven. Stap voor stap, met een keuze menu zodat de medewerkers het helemaal naar hun noden kunnen samenstellen met een open communicatie.
Groen licht voor groei bij Eurofins!

cover.jpg

Onze Tribe'me cases

Ontdek de andere aspecten van de employee experience!

Upendi

Up and leading!
Upendi is dé referentie voor de werknemers die op zoek zijn naar begeleiding in hun loopbaan, of werkgevers die iemand willen begeleiden naar een nieuwe plek. Het nieuwe platform en dito trainingsprogramma gaf aan de Upendi’s de juiste handvatten om hun job met volle kracht uit te voeren. Een nieuwe website die tegelijk dynamisch en persoonlijk is met krachtige verhalen en persoonlijke portretten, het resultaat van een upgrade fotoshoot. Dit platform werd samen met een interactieve training enthousiast gelanceerd en onthaald in de hoofdkantoren. Een echt groeiverhaal en stevig signaal die mensen voorop zet met alle neuzen in dezelfde richting! Upwards and onwards!

bofrost*

Ice cool projects!

Do it together or don’t do it all. Bofrostanen zijn vooral go getters! Heel fijn dus dat iedereen en elk team uitgedaagd wordt om steeds betere doelen te halen. Zowel persoonlijk als per filiaal worden op maandelijkse basis fun en daring nieuwe challenges gelanceerd! Met leuke updates en celebrations loopt niemand te ijsberen! Deze acties brengen zij nog een stapje verder en dichter bij de mens. Zo wordt de opbrengst van specifieke incentives geschonken aan de Cliniclowns – zo draagt eenieder bij aan een maatschappelijk doel en worden ze nog meer de ster van de straat!

bottom of page