top of page

NowJobs

The coolest office is NOW live!
Een saai kantoor leuk, levendig en écht NOW maken, dat kunnen we! Voor onze klant NowJobs gaven we hun grijs kantoor een écht make-over. Where do you want to be NOW? Even de aap uithangen in de jungle meetingroom? Hoge toppen scheren in de bergen van het alpen kantoor? Het kan! Met een sportmeetingruimte, een coffee lounge en een heuse golftrack is kantoortijd WOW bij NOW. Dat zij de origami en illustraties mee mochten vorm geven maakte het echt thuiskomen, want ieder DNA vindt in deze werkplek gelijk welke mood, ritueel of achtergrond wel zijn weerga. Zeg niet te gauw, dit is echt WOW!

cover.jpg

Onze Tribe'ing cases

Ontdek de andere aspecten van de employee experience!

SDWorkx

Rebrand the tribe.
SDWorx vroeg TribeAffair hen te begeleiden in een snelle en visuele rebrand na een samensmelting. De briefing : een nieuwe brand visualiseren en uitrollen in meer dan 70 kantoren nationaal in enkele maanden. Een stevige uitdaging maar ook een fantastische kans om de werknemers mee te nemen in het nieuwe verhaal. In slechts enkele maanden kregen alle kantoren een heuse make-over. De interne communicatie zorgde dat dit ook een feestelijk tintje krijgt, want een vlotte roll-out zorgt voor een snelle accepting van de nieuwe brand en visie. Zo ben je zeker dat cultural change vlotjes begrepen wordt en je DNA meeviert! That works!

HAYS - health & wellbeing

Healthy body, healthy mind, the happy vibe kind!

Verschillende needs, verschillende likes. Hays begrijpt dat een werknemer meer is dan taken en verantwoordelijkheden. De gehele directie werkte samen met de HR en marketingdepartementen om een inclusief en kick-ass health & wellbeing programma samen te stellen. Samen met HR werd het een traject en programma waar ieder kon aansluiten waar of hoe zij wilden. Zo kreeg iedere medewerker en kantoor budget om loop- of sportevents te kiezen, met een leuke afterwork. Of een yoga workshop, een meditatieklas of een potje voetbal? Het iniatief kwam van verschillende hoeken en werd blij onthaald, en iedere discipline had een aparte taskforce en communicatiekanaal. Kers op de taart was de high end sport outfit dat iedere deelnemer met trots draagt. TribeAffair mocht deze mee ontwerpen onder de noemer : samen één, samen gezond. Onze geliefde manier om de employer brand te versterken. Employer value? Score!

bottom of page