top of page

HAYS Starters Welcome

This is your captain speaking!
De jaarlijkse conferentie’s van HAYS zijn een begrip, een mijlpaal. Al reeds bij de onboarding van nieuwe medewerkers wordt deze datum meegegeven door de CEO himself. De HAYS conferenties zijn een tweedaags nationaal evenement met als doel informatie, felicitatie en acceptatie waar de CEO het voortouw neemt, net zoals bij de Hays Academy.
Ieder evenement krijgt een specifieke branding en thema; steeds in het licht van de strategie van dat jaar, geconnecteerd aan de locatie en trends van het moment. Geen wonder dat we met een show up van 97% alle kantoren en medewerkers hier warm voor krijgen!
DNA activation op zijn best, the party does the rest.

cover.jpg

Onze Tribe'in cases

Ontdek de andere aspecten van de employee experience!

MediaMarkt Onboarding

Jump on board! Mediamarkt kende een sterke groei. Belangrijk dus om alle medewerkers de juiste instructies te geven voor een goede vlucht. Daarom werd het ‘onboardings’ programma en branding in het leven geroepen. Nieuwe starters kregen een vliegticket en onboardingsdocument opgestuurd met alle gegevens, go to’s en hoe de vlucht de eerste dagen zou verlopen. Ook de bestaande crewmembers werden niet vergeten want het organogram en een voorstelling van de nieuwe collega’s werden gretig gedeeld. Een van de sterke punten in de GPTW campagne, waar ook nieuwe en oude medewerkers in betrokken werden als echte ambassadors – door de enige echte Great place to work challenge! Say Mediaaaaaa!

Welkom Post

De juiste welkom. Ja! Een nieuwe collega in de tribe. Daar wordt toch iedereen vrolijk van! Waarom die trots en blijheid niet online viben, want we hebben onze nieuwe collega GEVONDEN; deel deze trots op jullie sociale kanalen. Met een persoonlijke boodschap en foto weet ineens heel het team en het netwerk wie het DNA versterkt en welke talenten hij of zij meeneemt. Ideaal voor heel de tribe om dit te delen. Good job!

bottom of page