pexels-atbo-245219.png

DOELGERICHT

Wij waken over jouw merkidentiteit en hoe we deze het beste kunnen vertalen in een ware beleving.

JUISTE PARTNER

We werken met leveranciers die het beste profiel hebben voor jouw opdracht.

ERVARING

Jarenlange ervaring met diverse office branding projecten.

CO-CREATIE

Co-creatie brengt het resultaat tot een hoger niveau: we zijn expert in wat we doen, maar samen brengen we de beste inzichten samen.

Ontwerp

Projecten

Happy workspace

We gaan na wat jouw mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Dit is de basis voor jouw functionele werkplaatsontwerp. Voorbeelden hiervan zijn: het afschermen van logistieke/ minder aantrekkelijke elementen, bekleding in functie van privacy, de werking van natuurlijk licht laten primeren,…

Brand experience

Vervolgens wordt de merkidentiteit vertaald en toegepast doorheen de werkruimte. Op deze manier kunnen werknemers zich beter identificeren met jouw identiteit en persoonlijkheid en een ware merkbeleving ervaren. Bijvoorbeeld: plaatsen van fotokaders met medewerkers, logo en tagline vertegenwoordigd doorheen de ruimtes,…

Styling

Tenslotte drijven jouw identiteit en persoonlijkheid ons tot de toevoeging van creatieve elementen, waar je je nog meer mee kan differentiëren. Bijvoorbeeld: spelelementen

Opmaak & terugkoppeling

Er wordt, op basis van het fotorapport, een visuele mockup gemaakt van hoe de herwerkte ruimtes er zouden gaan uitzien.

Hierna verwerken we de feedback van de klant, om iteraties te verwerken tot het gewenste voorontwerp.

01

NOWJOBS

Ontdek onze immersive experience van het kantoor NowJobs!

02

SDWORX

To customize the text style for all items, click Edit Text. You can change font, size, scale text and more. To show dynamic content from a collection, Connect to Data.

03

NOWJOBS

To customize the text style for all items, click Edit Text. You can change font, size, scale text and more. To show dynamic content from a collection, Connect to Data.

Het is een plaats waar medewerkers hun professionele activiteiten en ambities het beste kunnen ontplooien. Wij vinden dat een werkomgeving allereerst een plaats is die ‘werkt’, met voldoende natuurlijk licht, met de juiste attribute, en de juiste flow. Daarnaast creëren we de juiste elementen om jouw merkidentiteit te etaleren doorheen de ruimtes. Er wordt een ware merkbeleving gevormd, waar jouw mensen zich kunnen in identificeren, en waar men fier kan op zijn. Tenslotte vormen persoonlijke creatieve elementen, gedreven door jouw DNA en persoonlijkheid, de kers op de taart. Dit alles voor het werkgeluk van jou en jouw medewerkers, in het teken van jouw ‘tribe’.

Een kantoor is meer dan een plaats om te werken.

Huisstijlelementen

We doorgronden jullie ‘affairs’ en visuele elementen die jullie huisstijl bepalen. Dit gaat verder dan een logo: het gaat over kleurgebruik, vormelijke attributen, maar ook beeldtaal en slogans.

Locatiebezoek

We gaan de indeling van de ruimtes na, alsook de verschillende trajecten voor medewerkers en bezoekers. Daarnaast doen we ook een opmeting van de primaire ruimtes en mogelijke communicatievlakken. Dit laat ons toe om ontwerpen meteen in realistische proporties op te maken. Tenslotte stellen we een fotorapport samen; niet alleen voor onze eigen oriëntatie, maar ook voor de opmaak van simulaties

Our Services

Toepassing

Materialen & kleur

Er worden stalen/samples aangeboden van de gebruikte materialen (bv. folie) en de correcte kleuren. Hiermee krijgen we een beeld van de werking van kleuren onder de verschillende belichtingen.

Plaatsing

Onze partners leveren en plaatsen de materialen. Ze krijgen hierbij de nodige instructies mee, en indien we zelf niet aanwezig kunnen zijn, staan ze in nauwe communicatie met ons.

Opvolging & nazorg

Zowel met de klant als met de leverancier stemmen we het eindresultaat af. We polsen naar de moeilijkheden, verbeterpunten voor toekomstige projecten, maar vooral ook naar jouw positieve reacties.

© 2023 Tribe Affair

FOLLOW US: