We're egg-cited!

Yes! Pasen (4/04) en dag van de medewerker (16/04) komen er binnenkort aan. Geen heuse paaszoektocht of een grote grabbelmand met paaseieren op het werk dit jaar.
Toch willen we de beleving onder collega’s voeden. En waarom niet met een pakketje op een duurzame samenwerking om de dag van de medewerker te vieren?
Of met een heuse paas piñata boordevol chocolade om er een serieuze lap op te geven…
Wij zijn alvast egg-cited!

STAP 1: Kies je verpakking
A/  TribePiñata
In het oog springende gepersonaliseerde verpakking
B/  TribeBox
Meer traditionele verzendbox
STAP 2: Kies je thema
A/  Geef er een lap op!

Zet, afhankelijk van jouw budget, in op deelbare beleving die voor een ware connectie tussen jou en je medewerkers zorgt.
Niet enkel de vreugde bij het openslaan van de piñata maar ook de zoektocht naar het geheime ei zorgt voor een ware hit bij de collega’s.

Geef er een lap op
B/  Op jouw gezondheid

Prop afhankelijk van jouw budget de box vol met feestgedruis. Eens geopend, onmogelijk om niet in een feeststemming te komen, al dan niet gekoppeld aan een digitaal bedrijfsfeest-moment. Let’s get this party started!

Op jouw gezondheid
C/  Op een duurzame samenwerking

Ondersteun afhankelijk van jouw budget de duurzame samenwerking met jouw collega’s. Schenk hen items die jullie gemeenschappelijk doel voorwaarts doen bewegen.
Voornemens die meteen in actie kunnen omgezet worden. Let’s go!

Op een duurzame samenwerking
STAP 3: Kies je budget
STAP 4: Personaliseer

Bezorg ons jouw logo, huisstijl, boodschap of bedrijfseigen thema. Graag personaliseren we de piñata of box, afzonderlijke items of begeleidende boodschap.
Van een in het oog springend (paas)geschenk gesproken!

Neem contact op met Elke Bruneel op 0478 74 64 96 of elke@tribeaffair.be om de keuze, personalisatie, aantallen, levering of afwijkend thema te bespreken.
Doe het vandaag nog en zorg voor vijgen voor Pasen!